Jakie głośniki na przód |O1| ?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • KUBAF1
    Classic
    • 2011
    • 8

Zamieszczone przez _tm_
    o to jest samochód dla ludzi, którzy na wakacje latają samolotem, a nie jadą samochodem zapakowanym po sam dach . Jeżeli ktoś nie potrzebuje dużego bagażnika to szczerze polecam Yeti .
    Yeti jest też ciaśniejszy wewnątrz. No ale ja jestem skrzywiony bo mam 197cm wzrostu...

Zamieszczone przez marektbg
    Zaufanie budzi, chodzi o kwestie gustu - zwyczajnie mi się nie za bardzo podoba i wolałbym np. Kia Sportage
    Szczególnie tył tego auta budzi mieszane uczucia.
  • Rulez
    Classic
    • 2010
    • 29

Witam! Zamierzam zmienić przednie głośniki na coś dużo mocniejszego od serii. Jakie głośniki polecacie do 400zł (mam kilka typów m.in PB L-60C, Morel Maximo 6 czy też Hertz hsk 165 a może coś innego...?). Aby uzyskać dobry efekt należy oczywiście zastosować maty, jakie polecacie?

W przyszłości zamierzam zakupić wzmak pod te głośniczki oraz tube/skrzynie basową :P

Słucham przede wszystkim hip-hop, troszkę techna i eske ;P Pozdrawiam
    Ambiente

Komentarz

• adamusiek
      L&K
      • 2009
      • 1123

Komentarz

• Rulez
        Classic
        • 2010
        • 29

ciekawi mnie ile kosztowało by wytłumienie przednich drzwi aby było w miarę wystarczająco?
        Ambiente

Komentarz

• Tomek_dx
          Rider
          • 2008
          • 398

Rulez, Pytasz o materiały czy robociznę?
          Dobre materialy to:
          Zestaw mat Dynamat DoorKit 300pln plus ze 3 dodatkowe maty na zewnętrzne poszycie po 70pln Razem ok 500pln
          Dystanse z MDF 30pln
          Gąbka tłumiąca pomiędzy tapicerkę a maty aby tapicerka nie wpadała w rezonans 2x50PLN
          Kable od 50PLN

Robocizna od 0pln (własna) do 300-500 pln
          Tomek

Komentarz

Pracuję...